Yksityinen kolmen tähden hotelli Jyväskylässä

Hotelli Alba on Jyväskylän tunnetuimpia hotelleja. Jyväsjärven rannalla sijaitseva hotelli-ravintola oli Duden ensimmäisiä asiakkaita vuonna 2014 ja yhteistyö on jatkunut sen jälkeen tiiviinä. Vuonna 2017 oli aika taas freesata ilmettä.

Siirry sivustolle

Uusille sivuille kaivattiin selkeyttä ja modernisuutta, sillä hotelli sai brändiuudistuksen myötä uuden ilmeen. Samalla alettiin pohtimaan sivustolle videoelementtiä, johon pyydettiin mukaan Valkeinen Creative. Uudistuksen yhteydessä Emmi kävi ottamassa myös uudet valokuvat. Sivustolle toteutettiin entistä selkeämpi varauslomake, tarjoukset, arviot ja helposti päivitettävä lounaslista.

Asiakkaan palaute

Olemme toimineet Duden kanssa jo useamman vuoden ja uusien web-sivujemme luomisprosessi ja lopputulos vain syvensi luottamusta ja ihastusta Duden toiminnan ammattimaisuuteen. Omien kiireidemme keskellä Dude ohjasi ja kannusti avaamaan näkemyksiämme vanhasta perinteisestä pois ja olemme erittäin tyytyväisiä uusiin verkkosivuihimme. Extra kehuja pitää antaa Duden yhteistyökumppaneille valokuva- ja videomateriaalin tuottamisesta. Kyllä - nämä herrat menevät heittämällä jatkoon!

*****

Review by Katri Paakkari, Hotellinjohtajakesäkuu 2019

Soitteleeko?

Jos työnäyte puhutteli ja haluaisitte vähintäänkin yhtä hienon sivuston, jätäthän yhteystietosi ja Kristian on teihin pikimmiten yhteydessä.