Hotelli Alba

Yksityinen kolmen tähden hotelli Jyväskylässä

Hotelli Alba on Jyväskylän tunnetuimpia hotelleja. Jyväsjärven rannalla sijaitseva hotelli-ravintola oli Duden ensimmäisiä asiakkaita vuonna 2014 ja yhteistyö on jatkunut sen jälkeen tiiviinä. Sivustouudistuksia olemme toteuttaneet Alballe vuosina 2014, 2017 ja 2023.

Siirry sivustolle

Perustettu

1994

Sivustouudistuksia

3

Mitä teimme

  • UX/UI suunnittelu
  • Verkkosivut
  • Ylläpito

Lähtökohdat

Uusille sivuille kaivattiin selkeyttä ja modernisuutta, sillä hotelli sai brändiuudistuksen myötä uuden ilmeen. Uudistuksen yhteydessä Emmi kävi ottamassa myös uudet valokuvat. Sivustolle toteutettiin entistä selkeämpi varauslomake, tarjoukset, arviot ja helposti päivitettävä lounaslista.

Toteutus

Verkkosivuston toteutuksessa keskityttiin palvelemaan kohderyhmiä, joita ovat muunmuassa opiskelijat ja yritysten edustajat. Myynnin kannalta tärkeintä on, että huonevaraus on helppoa, joten varausnappi löytyy aina näkyvältä paikalta. Ajankohtaisia tarjouksia haluttiin enemmän framille ja huone-esittelyistä kaivattiin selkeämpiä, joten keskityimme niissä mahdollisimman suoraviivaseen esitystapaan.

Projektin kohokohdat

Helppo sisällönhallinta lohkoilla

Sivusto rakennettiin käyttäen joustaviin, asiakkaalle räätälöityihin Gutenberg-lohkoihin perustuvaa tapaa luoda sisältöjä. Lohkojen ansioista Hotelli Alban henkilökunta voi luoda helposti ja nopeasti uusia sivuja tarpeen mukaan sellaisilla asetteluilla jotka sopivat tarkoitukseen, ilman että sisältöjä tarvitsee sorvata sivuston pakottamiin ”sivupohjiin” tai muihin tiukkoihin raameihin. Lohkoista voi kasata kokonaan uusia ländäreitä tarpeen mukaan.

Huoleton ylläpitopalvelu

Hotelli Alba luottaa sivustonsa Duden tarjoamaan kokonaisvaltaisen ylläpitopaketin hellään huomaan. Me huolehdimme sivuston tekniikan toimivuudesta, päivityksistä ja tarjoamme nopeasti reagoivan käyttötuen. Alban tarvitsee vain nauttia uudesta sivustosta! Samalla käyttötukemme palvelee sivustoon liittyvissä kysymyksissä ja vastaa uskomattoman nopeasti.

Selkeät ruokalistat

Toteutimme sivuston lounaslistat ja muut ruokalistat siten, että niitä on äärimmäisen helppo päivittää hallinnasta, mutta ne ovat myös kävijälle ymmärrettävässä muodossa. Listat näyttävät visuaalisesti hyvältä ja toimivat oikein myös teknisesti. Tervetuloa syömään!

Joustavat ilmoitukset

Sivustolla on mahdollisuus lisätä ylälaitaan ilmoituksia, esimerkiksi ajankohtaisista koronarajoituksista, tarjouksista tai muista hotellissa tapahtuvista asioista. Ilmoituksen saa kiinteäksi tai käyttäjän itse suljettavaksi. Sen pystyy myös valitsemaan halutessaan vaikka sivukohtaisesti.

Kieliversiot

Hotelli Alballe mahdollistettiin monikielinen sivusto Polylang Pro:n avulla. Suomen lisäksi valittavissa on myös englannin kieli ja uusia kieliä saa tarvittaessa lisättyä helposti.

Jo kolmas uudistus!

Hotelli Alba on Duden ensimmäisiä asiakkaita ja voimme iloksemme sanoa, että sivusto on uudistettu jo kolme kertaa. Jokainen verkkosivusto on entistään parempi, koska olemme vuosien varrella kehittyneet ja oppineet uutta. On mukava nähdä, että Alba pysyy kehityksen kärjessä mukana entistä ehommilla verkkosivuillaan!

Asiakkaan palaute

Olemme toimineet Duden kanssa jo useamman vuoden ja uusien web-sivujemme luomisprosessi ja lopputulos vain syvensi luottamusta ja ihastusta Duden toiminnan ammattimaisuuteen. Omien kiireidemme keskellä Dude ohjasi ja kannusti avaamaan näkemyksiämme vanhasta perinteisestä pois ja olemme erittäin tyytyväisiä uusiin verkkosivuihimme. Extra kehuja pitää antaa Duden yhteistyökumppaneille valokuva- ja videomateriaalin tuottamisesta. Kyllä – nämä herrat menevät heittämällä jatkoon!

Katri Paakkari, hotellinjohtaja yrityksestä Hotelli Alba