Flux Productions

Uuden ajan videotoimisto

FLUX – (eng. substantiivit: käynnissä oleva muutostila, vuo) – on intohimoisten liikkuvan kuvan ammattilaisten perustama tuotantoyhtiö ja suunnittelutoimisto. Flux perustettiin vastaamaan yritysten ja yhteisöjen tarvetta saada laaja-alaista ja laadukasta palvelua nimenomaan videon osalta.

Siirry sivustolle

Toimipaikka

Helsinki

Perustamisvuosi

2020

Mitä teimme

  • Aloitustyöpaja
  • UX/UI suunnittelu
  • Verkkosivut
  • Ylläpito

Lähtökohdat

Fluxin vanhat verkkosivut olivat rakennettu valmisteeman päälle in-house tuotantona. Ideoita sivuston kehittämiseen oli mutta niiden toteuttaminen vaati kaverikseen pätevän ja osaavan verkkosivujen toteuttajan – Duden.

Tavoitteet

Verkkosivusto haluttiin tuoda kokonaisvaltaisesti tähän päivään. Hallintapaneeliin kaivattiin selkeyttä ja ulkoasuun modernia sekä dynaamista otetta. Lisäksi toiveena oli että liidien keräämistä varten rakennetaan oma ”videokioski” jossa loppukäyttäjä voi helposti hahmotella haluamalleen produktiolle hintaraamit.

Mitä tehtiin

Homma käynnistyi aloitustyöpajalla jossa kartoitettiin vielä tarkemmin sivuston erilaiset tarpeet sekä suuntaviivat suunnittelulle. Tsekattiin yhdessä benchmarkkeja läpi ja päätettiin, että tehdään tähän suuntaan mutta paljon paremmin. Sivuston ulkoasu valmistui muutaman yhteisen session perusteella jonka jälkeen kehittäjät leipoivat sivuston teknisesti kasaan ennalta sovitussa aikataulussa.

Lopputulos

Erittäin hyvässä hengessä toteutettu projekti jonka läpivienti oli tehokasta ja sujuvaa. Molemminpuolinen luotto varmisti timanttisen lopputuloksen.

Sivujen ulkoasu ja tekninen toteutus ylittivät odotuksemme.

Maarik Leppä, tuottaja, asiakkuudet yrityksestä Flux Productions

Asiakkaan palaute

Olemme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme Duden tekemään uudet verkkosivumme. Meillä oli valmiiksi joitakin ideoita siitä minkälaiset sivut haluaisimme, joten Dude kuunteli ja vei ne ideat toiselle levelille. Sivujen ulkoasu ja tekninen toteutus ylittivät odotuksemme. Erityisesti pidimme Duden modernista ja raikkaasta toteutustyylistä sekä rennosta että joustavasta asenteesta. Suosittelemme vahvasti ja yhteistyömmekin on jatkunut siitä lähtien.

Maarik Leppä, tuottaja, asiakkuudet yrityksestä Flux Productions