Flumenia

Digimarkkinointia jatkuvalla yhteistyöllä

Digimarkkinointiin keskittyvän Flumenian sivusto rakennettiin mahdollisimman helpoksi päivittää joustavan sisällönhallinnan avulla. Sivustolla on bloggailun lisäksi helppoa luoda esimerkiksi palvelusivujen laskeutumissivuja erityyppisen raahattavan lohkosisällön avulla.

Siirry sivustolle

Perustettu

2018

Mitä teimme

  • UX/UI suunnittelu
  • Verkkosivut
  • Ylläpito

Lähtökohdat

Digimarkkinoinnin asiantuntija, tekijä & kouluttaja Sanna Virtanen perusti Flumenia Oy:n vuonna 2018 ja otti yhteyttä Dudeen halutessaan vastaperustetulle yritykselleen verkkosivut. Dudella on seurattu Sannan uraa aiemmissa yrityksissä, joten yhteistyöhön ryhtyminen olikin äärimmäisen sujuvaa.

Tavoitteet

Verkkosivuista toivottiin uniikit ja vertailukohtina oli erilaisia mainos- ja muotitoimistojen sivustoja. Etenkin alkulähtöön haettiin selkeästi erottuvaa tatsia, jossa palvelut tulisivat heti esiin visuaalisella jaottelulla. Projektia olikin mielenkiintoista suunnitella niin visuaalisesti kuin teknisestikin, sillä asioita sai ajatella hieman totutun laatikon ulkopuolelta käsin.

Sisältökeskeiset WordPress-verkkosivut

Flumenialle kasattiin toimivat, tyylikkäät ja myyntiä edistävät WordPress-verkkosivut. Sivustolle kehitettiin sivupohjien lisäksi joustava sisällönhallinta, joilla onnistuu kiinteiden sivujen rinnalla myös näyttävien landing-sivujen rakentaminen.

Flumenia ja Sanna on Dudelle pitkäaikainen asiakkuus. Dude on ollut suunnittelijaosapuolena myös yrityksen markkinointimateriaaleissa ja yhteistyömme jatkuu yhä.

Asiakkaan palaute

Duden kanssa yhteistyömme on sujunut aina joustavasti. Kun verkkosivustoa suunniteltiin, Dude huomioi ja toteutti visiomme täydellisesti.💎 Pidän verkkosivustoa yrityksen tärkeimpänä työkaluna, joten alusta lähtien oli selvää, että sivuston tehtävänä on toimia markkinoinnin ja myynnin tukena. Kun tarve on toimivalle, tyylikkäälle ja myyntiä edistävälle sivustolle, on Dude ehdottomasti tässä oikea valinta toteuttajaksi.

Sanna Virtanen, markkinointistrategi, tekijä ja kouluttaja yrityksestä Flumenia