Suomen johtava pilvipohjaisen CRM:n tuottaja

CRM-Service Oy on vuonna 2007 perustettu Jyväskylän Lutakosta käsin ponnistava suomalainen yritys, joka tarjoaa yritysasiakkaille CRM-pilvipalvelua. Yrityksen paukut oli laitettu tuotteen kehittämiseen ja vuonna 2017 oli vihdoin oikea aika panostaa myös markkinointisivustoon. Dude kutsuttiin hätiin ja loppu onkin historiaa.

Siirry sivustolle

CRM-service Oy otti meihin yhteyttä, koska heidän silloiset sivunsa eivät ihan antaneet niin edustavaa kuvaa kasvavasta yrityksestä kuin olisi voinut. CRM-service päätyi Dudeen, koska he kaipasivat tiimiä, joka pystyisi toteuttamaan sivustouudistuksen tiiviissä yhteistyössä, joustavasti ja tehokkaasti.

Edustavampaa, freesimpää ilmettä verkkosivuille

Rakensimme CRM-service Oy:lle ensin ulkoasun, josta lähdimme iteroimaan lopullista versiota. Tarkoituksena oli raikastaa ilmettä, joten vaaleaa taustaa käytettiin paljon. Pyrimme myös saamaan CRM-service Oy:lle tärkeitä lukuja paremmin esiin.

Toinen ratkaiseva tekijä uusilla sivuilla oli tietenkin itse tuote, CRM-palvelu. Kaikkien ominaisuuksien ja hintojen esittäminen ymmärrettävällä ja intuitiivisella tavalla oli mielenkiintoinen ja jännittävä haaste.

Ennen ja jälkeen

Asiakkaan palaute

Duden kanssa on ollut helppo tehdä yhteistyötä. Hommat hoidetaan rennolla, mutta ammattimaisella ja jämäkällä otteella. Itse verkkosivujen uusiminen projektina meni hyvin. Projekti hoidettiin yhteistyöllä, joustavilla metodeilla ja kummallekin osapuolelle läpinäkyvillä aikatauluilla ja tavoitteilla. Projektin jälkeen muutoksien pyytäminen ja kysymyksiin on saanut nopeaa reagointia. Duden väki on persoonallisia ja aitoja, niitä kuuluisia hyviä tyyppejä.

*****

Review by Lilli Mustajärvi, Partner and Marketing Managerkesäkuu 2019

Soitteleeko?

Jos työnäyte puhutteli ja haluaisitte vähintäänkin yhtä hienon sivuston, jätäthän yhteystietosi ja Kristian on teihin pikimmiten yhteydessä.