Verkkokaupat

Ihminen ostaa entistä enemmän netistä, mutta kauppa vaihtuu toiseen salamannopeasti, jos ostokokemus on epäjohdonmukainen. Siksi on tärkeää, että verkkokauppa ei ainoastaan näytä hyvältä, mutta on helppokäyttöinen sekä luonnollinen osa muuta sivustoa.

01 WooCommerce

Dude tietää miten toimiva kauppa rakennetaan

Verkkokauppa kannattaa aina yhdistää osaksi verkkosivua myynnin maksimoimiseksi. WooCommerce tuo WordPressiin tili-, kassa- ja tuotetoiminnot, joka mahdollistaa nettikaupan, jossa vain taivas on rajana. Dude on toteuttanut perinteisten verkkokauppojen lisäksi jäsenyys-, lahjakortti ja tapahtumalippukauppoja.

 1. Tuttu ja heleppo

  Jos WordPress on hallussa, on taatusti WooCommercekin. Hallintapaneelissa on vain pari uutta juttua, mutta kaikki on yhtä helppoa kuin aikaisemminkin. Tuotteiden lisääminen, myyminen, tilauksen käsittely ja raportointi ovat lastenleikkiä.

 2. Räätälöity kauppa netissä

  Duden erikoisin verkkokauppatoteutus on kauppa, josta voi laskea omat hiilidioksidipäästöt ja ostaa päästöjen mitätöinnit esimerkiksi kuukauden autolla ajetuille kilometreille.

 3. Kustannustehokas

  WooCommerce ei sisällä kuukausimaksua. Maksat ainoastaan verkkokaupan tekniikasta, räätälöinnistä, ylläpidosta sekä valituista verkkopankkiväylistä kuten Paytrail tai Stripe.

WooCommercella toteutettuja verkkokauppoja

PAMA Hockey

Web design & WooCommerce & WordPress

CO2Esto Oy

Web design & WooCommerce & WordPress

Paahtimo Papu

Web design & WooCommerce & WordPress

Palautetta asiakkailta

Projekti meni sujuvasti, vaikka osa meidän porukasta on melko digi-dinosauruksia. Te Dudet piditte homman suunnan kohdallaan sekä ohjasitte keskittymistä olennaiseen. On myös plussaa että olette aidosti kiinnostuneita toteuttamaan valtavirrasta poikkeavia juttuja, vaikka tämä on varmasti aiheuttanut harmaita hiuksia käytännön kooditasolla. Olette kuitenkin klaaranneet homman ilmeisen hyvin, se näkyy myös siinä että olette melko suoraan sanoneet mikä toimii ja mikä ei. Plussaa myös hyvä kahvi ja rennon asiallinen fiilis toimistolla.

Matti Tähtinen

Perustaja, CO2Esto Oy

02 Dude hosting & ylläpito

WooCommercelle optimoidut palvelimet ja jämäkkä ylläpito

Jos haluat myydä tarjoustuotetta rajatun ajan, miten voit olla varma, että kauppasi pysyy pystyssä satojen innokkaiden kävijöiden rynnätessä ostoksille samaan aikaan? Normaalit webhotellit eivät ole optimoitu verkkokauppakäyttöön, eivätkä todennäköisesti kestä kävijäryntäystä. Duden paketilla voit olla varma, että kauppaa ei mene ohi palvelimen takia.

Paketti sisältää

 • Sivutilan, tietokannan ja sähköpostit
 • WordPressin ja laajennusten päivitykset
 • WooCommercen ja maksuväylien päivitykset
 • HTTPS-sertifikaatin
 • Käyttötukipalvelun arkisin 9-17
 • Toimivuuden tarkkailun 24/7
 • Päivittäisen varmuuskopioinnin

Alk 55€ / kk WooCommerce-hosting + ylläpito

Pyydä tarjous palvelusta