Räätälöityjä päästövähennyksiä verkkokaupasta

01 Tästä on kyse

CO2Esto tarjoaa yksinkertaisen ja läpinäkyvän tavan mitätöidä hiilidioksidipäästöt estämällä niiden muodostumisen. Päästöt vähentyvät siksi, että mitätöintiä vastaava määrä päästöoikeuksia ostetaan pois EU:n päästökaupan kiintiöstä.

Vieraile sivustolla

02 Lähtötilanne

Koska tuote on täysin ainutlaatuinen, täytyi sen markkinoinnista tehdä kansantajuista. CO2Eston pojilla oli selvä visio yrityksen tuotteesta ja tavoitteesta, mutta ei siitä miltä yrityksen tulisi näyttää ja tuoksua.

Heti alkuun lähdettiin toteuttamaan tuoreen firman välittämää fiilistä, logoa, laajempaa yritysilmettä sekä auttamaan sosiaalisen median käyttöönotossa.

03 Verkkokauppa

Tiedosta - vähennä - mitätöi

CO2Eston myymät tuotteet eivät ole poimittavissa kaupan hyllyltä, vaan loppuasiakas kustomoi niitä yhdellä tai useammalla muuttujalla.

Tuotteessa tekemiesi valintojen lopputuloksena esitetään esimerkiksi ajokilometreistäsi aiheutunut päästömäärä, sekä EU:n päästökaupan pörssihinnan perusteella laskettu hinta päästömäärän mitätöimiseksi. Pistä tuote ostoskoriin, käy kassan kautta ja vastaanota sähköinen sertifikaatti mitätöinnistä.

04 Miten onnistuimme

271 000 kg Päästöjä mitätöity

(Päivitetty 10.1.2017)

Projekti meni sujuvasti, vaikka osa meidän porukasta on melko digi-dinosauruksia. Te Dudet piditte homman suunnan kohdallaan sekä ohjasitte keskittymistä olennaiseen. On myös plussaa että olette aidosti kiinnostuneita toteuttamaan valtavirrasta poikkeavia juttuja, vaikka tämä on varmasti aiheuttanut harmaita hiuksia käytännön kooditasolla. Olette kuitenkin klaaranneet homman ilmeisen hyvin, se näkyy myös siinä että olette melko suoraan sanoneet mikä toimii ja mikä ei. Plussaa myös hyvä kahvi ja rennon asiallinen fiilis toimistolla.

Matti Tähtinen

Perustaja