Jyväskylän vaihtuvin olutvalikoima

01 Olutravintolalle arvoisansa sivut

Paikallisten kesken ”Pommina” tunnettu Explosive Bar on nykyään vahvasti käsityöläisoluisiin panostava olutravintola, johon silti kantiskin uskaltaa jalallaan astua. Pommi on uudistanut pala palalta koko konseptia aina sisustuksesta valikoimaan saakka. Kunnon sivut kuitenkin puuttuivat, mutta kauaa ei levätty laakereillaan.

Vieraile sivustolla

02 Lähtötilanne

Vanhat sivut olivat jääneet jälkeen niin sisällöltään kuin tekniikaltaankin, eikä niitä juurikaan päivitelty lukuisien ongelmien vuoksi. Dudella löytyi näkemystä paitsi sivuston ilmeessä, myös logon ja paikan fiiliksen suhteen jo loppuasiakkaan näkökulmasta. Olihan tuolla tullut istuttua.

03 Mitä teimme

Suunnittelimme Explosive Barille uuden logon ja nettisivut. Emmi kävi valokuvaamassa ja Roni lähti suunnittelemaan olutarvio-osastoa. Viimeksi nautitut oluet tulevat suoraan Untappdista rakentamamme integraation kautta ja tapahtumat Facebookista. Kokonaisuudesta tuli varsin toimiva paketti ja Pommin asiakkaatkin ovat tykänneet.

04 Miten onnistuimme

66 kpl Arvioitua olutta

(Päivitetty 21.12.2017)

540 erilaista olutta valikoimassa vuonna 2017

(Päivitetty 2.1.2018)

05 Miten onnistuimme

Ravintolamme liikeidean uudistamiseen liittyi oleellisena osana vanhentuneiden verkkosivujen uusiminen ja yrityksen osittainen uudelleen brändäys. Kokonaisuus oli kohtuullisen laaja, joten halusimme tehdä muutokset kerralla kunnolla. Saimme paljon tarjouksia erilaisilta toimijoilta. Valintaamme vaikutti innovatiivisuus, kokonaisuuden hallinta, sivujen toimivuus sekä päivityksen helppous. Lähdimme toteuttamaan verkkosivujen uudistusta ja ravintolan uudelleen brändäystä Duden kanssa.

Oikeastaan heti ensimmäisen yhteisen palaverin jälkeen olimme vakuuttuneita siitä, että tästä tulee juuri sitä mitä tarvitsimme. Saimme vaihdettua ajatuksia uudesta logosta, sekä sivujen sisällöstä ja visuaalisesta ilmeestä. Halusimme tuoda esiin tuotevalikoimamme tavalla, joka kertoo asiakkaalle sen nopeasta vaihtuvuudesta ja laajuudesta.

Sivut toimivat informaatiokanavana haluamallamme tavalla ja palaute asiakkailta on ollut erittäin positiivista.

Mikko Oksa

Mestari