Matkakohteista tietoa englanniksi selkeällä tavalla

Matkatoimisto Saarikoski Oy on vuonna 1992 perustettu tilausmatkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä. Saarikoski Incoming on kansainvälisille markkinoille suunnattu esittelysivusto, jonka tarkoitus on saada ulkomaalaisia kiinnostumaan Suomen, Skandinavian ja Baltian maiden matkoista. Kun Dudea pyydettiin toteuttamaan markkinointisivustoa, tilaisuuteen oli helppo tarttua.

Siirry sivustolle

Toteutimme Saarikoski Incomingille selkeän ja informatiivisen esittelysivuston, pääpainona kuvamaailma ja fiilis erilaisista maista, esimerkkimatkoista sekä kohteista. Sivustolle toteutettiin helppo hallinta, jonka avulla mille tahansa ylä- tai alasivulle on muun muassa mahdollista lisätä kuvagallerioita. Destinations-sivulle tehtiin SVG-kartta, jonka avulla voi valita suoraan kartasta kohteen ja saa näin kokonaiskuvan missä päin maapalloa pyöritään.

Asiakkaan palaute

Duden rento mutta asiallinen ote tuntui ensimmäisestä neuvottelusta asti omaan arvomaailmaamme sopivalta. Hommat hoidetaan sovitusti ja asioista puhutaan termein, joita on helppo ymmärtää. Eikä asiakassuhde ole loppunut sivujen avautumiseen. Itselleni on ollut helpottavaa huomata, miten näppärä sivuja on ylläpitää. Tarvittaessa apu on vain puhelinsoiton päässä. Myös asiakkaat ovat ottaneet sivut vastaan toivotulla tavalla.

*****

Review by Leena Tervakorpi, Ryhmämyyntikesäkuu 2019

Soitteleeko?

Jos työnäyte puhutteli ja haluaisitte vähintäänkin yhtä hienon sivuston, jätäthän yhteystietosi ja Kristian on teihin pikimmiten yhteydessä.