Pitkät perinteet ravintola-alalla

Aito jyväskyläläinenhän ei ole sellainen, joka ei olisi Ravintola Sohwista kuullut. Ravintoloita tulee ja menee, mutta Sohwi vaan pysyy, jo vuodesta 1968 samalla paikalla. Värikkään historian omaava ravintola ei ole pelkästään mukava illanviettopaikka, mutta myös valehtelematta Jyväskylän paras burgerimesta. Onhan tuolla tullut käytyä jo vuosia työnjälkeisillä ja ihan muutenkin, Juhalla taitaa olla jo reilut kymmenen vuotta plakkarissa.

Siirry sivustolle

Sohwille tehtiin kokonaisvaltainen sivustouudistus, jossa aloitettiin sivuston miettiminen tiiviiss√§ yhteisty√∂ss√§ henkil√∂kunnan kanssa. Vanha staattinen sivusto korvattiin WordPressill√§. Sivuston visuaalinen ilme rakennettiin selke√§ksi, kuvapainotteiseksi kokonaisuudeksi ja taustatekniikka sellaiseksi ett√§ kaikkea ruokalistoja my√∂ten on mahdollisimman helppo p√§ivitell√§. Lis√§ksi sivustolle rakennettiin myynti√§ tukeva p√∂yt√§varauslomake.

Samalla laitettiin Sohwin someasiat kuntoon auttamalla alkuun Twitterin, Instagramin ja Facebookin k√§yt√∂ss√§. Sohwista l√∂ytyy jonkin verran my√∂s erikoisempia oluita, joten liitettiin kevyt Untappd-checkin-virta etusivulle tuomaan eloa. Sivustolle rakennettiin my√∂skin ravintolan Inside-kanta-asiakasj√§senille kevyt intra, jossa kantikset p√§√§sev√§t tarkistamaan voimassaolevat erikoistarjoukset.

Asiakkaan palaute

Dudejen kanssa yhteistyö on sujunut mutkattomasti; he ovat nopeita ja joustavia liikkeissään ja työn jälki on ollut meidän mielestämme juuri sellaista kuin tarvitsemme - he ovat hienosti sisäistäneet sen ilmeen, jota haluamme tuoda esille.

*****

Review by Kati Lemiläinen, Keittiöpäällikkökesäkuu 2019

Uskottava se on.

Jos tuntemukset ovat kutakuinkin tuota luokkaa, niin jätäthän meille soittopyynnön. Meidän Kristian soittaa pikimmiten perään.