Pitkät perinteet ravintola-alalla

Aito jyväskyläläinenhän ei ole sellainen, joka ei olisi Ravintola Sohwista kuullut. Ravintoloita tulee ja menee, mutta Sohwi vaan pysyy, jo vuodesta 1968 samalla paikalla. Värikkään historian omaava ravintola ei ole pelkästään mukava illanviettopaikka, mutta myös valehtelematta Jyväskylän paras burgerimesta. Onhan tuolla tullut käytyä jo vuosia työnjälkeisillä ja ihan muutenkin, Juhalla taitaa olla jo reilut kymmenen vuotta plakkarissa.

Siirry sivustolle

Sohwille tehtiin kokonaisvaltainen sivustouudistus, jossa aloitettiin sivuston miettiminen tiiviissä yhteistyössä henkilökunnan kanssa. Vanha staattinen sivusto korvattiin WordPressillä. Sivuston visuaalinen ilme rakennettiin selkeäksi, kuvapainotteiseksi kokonaisuudeksi ja taustatekniikka sellaiseksi että kaikkea ruokalistoja myöten on mahdollisimman helppo päivitellä. Lisäksi sivustolle rakennettiin myyntiä tukeva pöytävarauslomake.

Samalla laitettiin Sohwin someasiat kuntoon auttamalla alkuun Twitterin, Instagramin ja Facebookin käytössä. Sohwista löytyy jonkin verran myös erikoisempia oluita, joten liitettiin kevyt Untappd-checkin-virta etusivulle tuomaan eloa. Sivustolle rakennettiin myöskin ravintolan Inside-kanta-asiakasjäsenille kevyt intra, jossa kantikset pääsevät tarkistamaan voimassaolevat erikoistarjoukset.

Asiakkaan palaute

Dudejen kanssa yhteistyö on sujunut mutkattomasti; he ovat nopeita ja joustavia liikkeissään ja työn jälki on ollut meidän mielestämme juuri sellaista kuin tarvitsemme - he ovat hienosti sisäistäneet sen ilmeen, jota haluamme tuoda esille.

*****

Review by Kati Lemiläinen, Keittiöpäällikkökesäkuu 2019

Soitteleeko?

Jos työnäyte puhutteli ja haluaisitte vähintäänkin yhtä hienon sivuston, jätäthän yhteystietosi ja Kristian on teihin pikimmiten yhteydessä.