Menneiden sukupolvien kiehtovia perinteitä

Ikiaikaisille asuinsijoille, Kuusamon Singerj√§rven rannalle rakennettu Oivangin Lomakartano takaa unohtumattomia el√§myksi√§. Nelj√§ hulppeaa hirsim√∂kki√§, tunnelmallinen tilausravintola, kirkkailla kalavesill√§ verkkojen kokeminen Heikki-is√§nn√§n kanssa ja Tuula-em√§nn√§n leipoman rieskan maistelu ‚Äď se on sit√§ Oivangin taikaa!

Oivangin sivusto oli j√§m√§ht√§nyt yht√§ ikiaikaiseksi kuin maa, jolle lomakartanon nykyaikaiset hulppeat puitteet on rakennettu. Uudistetusta sivustosta l√§hdettiin tekem√§√§n visuaalisesti n√§ytt√§v√§√§ sek√§ mielenkiintoista.

Teknisellä puolella keskityttiin sisällön sekä monien kieliversioiden helppoon päivitettävyyteen. Huviloiden varaustilanne tuotiin suoraan näkyville huviloiden esittelyiden yhteyteen. Elävyyttä sivustolle tuotiin etusivun maisemia esittelevällä viedolla sekä sosiaalisen median syötteillä, joihin päivitetään sesongin kuulumisia.

Graafikon silmin

Graafikolle on lottovoitto päästä tekemään lähes kaikkea matkailuun liittyvää, koska silloin pääsee usein tekemisiin todellisten elämysten kanssa. Oivangin tapauksessa tilanne oli juurikin näin mahtava: toinen toistaan upeampia kuvia ja videoita, joissa sekä Kuusamo että lomakartano huviloineen pääsevät oikeuksiinsa.

Haasteena oli lähinnä luoda kuvitukselle ja tekstisisällölle oikea rytmi ja ilmavuus, jolloin sivustolla kävijä ei voi muuta kuin tempautua mukaan Oivangin taikaan. Mielestäni onnistuimme tässä erittäin hyvin!

‚ÄĒ Kristian

Krise Oivanki

Kova meno. Olen vakuuttunut, haluan ottaa yhteyttä.

Ota yhteyttä