Menneiden sukupolvien kiehtovia perinteitä

Ikiaikaisille asuinsijoille, Kuusamon Singerjärven rannalle rakennettu Oivangin Lomakartano takaa unohtumattomia elämyksiä. Kuusi hulppeaa hirsimökkiä, tunnelmallinen tilausravintola, kirkkailla kalavesillä verkkojen kokeminen Heikki-isännän kanssa ja Tuula-emännän leipoman rieskan maistelu – se on sitä Oivangin taikaa!

Siirry sivustolle

Oivangin sivusto oli jämähtänyt yhtä ikiaikaiseksi kuin maa, jolle lomakartanon nykyaikaiset hulppeat puitteet on rakennettu. Uudistetusta sivustosta lähdettiin tekemään visuaalisesti näyttävää sekä mielenkiintoista.

Teknisellä puolella keskityttiin sisällön sekä monien kieliversioiden helppoon päivitettävyyteen. Huviloiden varaustilanne tuotiin suoraan näkyville huviloiden esittelyiden yhteyteen. Elävyyttä sivustolle tuotiin etusivun maisemia esittelevällä viedolla sekä sosiaalisen median syötteillä, joihin päivitetään sesongin kuulumisia.

Graafikon silmin

Graafikolle on lottovoitto päästä tekemään lähes kaikkea matkailuun liittyvää, koska silloin pääsee usein tekemisiin todellisten elämysten kanssa. Oivangin tapauksessa tilanne oli juurikin näin mahtava: toinen toistaan upeampia kuvia ja videoita, joissa sekä Kuusamo että lomakartano huviloineen pääsevät oikeuksiinsa.

Haasteena oli lähinnä luoda kuvitukselle ja tekstisisällölle oikea rytmi ja ilmavuus, jolloin sivustolla kävijä ei voi muuta kuin tempautua mukaan Oivangin taikaan. Mielestäni onnistuimme tässä erittäin hyvin!

— Kristian

Krise Oivanki

Soitteleeko?

Jos työnäyte puhutteli ja haluaisitte vähintäänkin yhtä hienon sivuston, jätäthän yhteystietosi ja Kristian on teihin pikimmiten yhteydessä.