Kriittisen infran teknologia-asiantuntija

Nodeon Finland Oy on vuonna 2013 perustettu kasvuhakuinen teknologiatoimittaja, joka on keskittynyt teknologiaratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen kriittisen infrastruktuurin ympäristöissä.

Siirry sivustolle

Uuden sivuston suunnittelu alkoi huolellisella alkumäärittelyllä, jossa käytiin läpi mm. tulevan sivuston Top3 tavoitteet ja se, kuinka kukin sivuston kohderyhmä löytää mahdollisimman helposti etsimänsä. Pääkohderyhmät ovat hankintoja tekevät päättäjät jotka tarvitsevat tietoa palveluista sekä mahdolliset tulevat työntekijät, jotka ovat kiinnostuneita Nodeonista työpaikkana. Agressiivista myyntikanavaa sivustosta ei siis haluttu luoda.

Alkukartoituksen jälkeen siirryttiin visuaaliseen suunnitteluun, jossa Nodeonille luotiin täysin uusi visuaalinen ilme sekä sivupohjat, joilla pystyy esittämään varsin pitkiäkin tekstejä monimutkaisista palveluista ja teknologioista helposti luettavassa muodossa.

Kun sivuston ilme saatiin paketoitua, alkoi meillä tekninen toteutus ja asiakkaalla julmettu sisällöntuotanto. Projektin läpivientiaika ei päässyt ennätysten kirjaan, mutta vaivannäkö kannatti ehdottomasti: uusi sivusto avaa Nodeonin palvelut, caset ja henkilöstön tavalla, jota harvoin näkee teknologiayritysten sivustolla.

Nodeon

Graafikon silmin

Nodeon oli ennestään yrityksenä tuttu projektin graafikolle Kristianille, koska hän oli suunnitellut myös Nodeonin edellisen sivuston vielä toiminimiyrittäjänä ollessaan. ”Oli siis sekä mukavaa että haastavaa lähteä ylittämään aiempia tekemisiään, mutta riman yli mentiin mielestäni melko puhtaasti. Itselleni on myös tärkeää, että Duden asiakkaiksi päätyvillä yrityksillä on jokin ulottuvuus joka edistää asioita parempaan suuntaan yhteiskunnallisella tasolla. Nodeonissa tämä toteutuu esimerkiksi Turvallisempi koulutie -konseptissa, voit lukea siitä lisää täältä.

Uskottava se on.

Jos tuntemukset ovat kutakuinkin tuota luokkaa, niin täytäthän oheisen lomakkeen ja olemme teihin pikimmiten yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.