Kriittisen infran teknologia-asiantuntija

Nodeon Finland Oy on vuonna 2013 perustettu kasvuhakuinen teknologiatoimittaja, joka on keskittynyt teknologiaratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen kriittisen infrastruktuurin ympäristöissä.

Siirry sivustolle

Uuden sivuston suunnittelu alkoi huolellisella alkumäärittelyllä, jossa käytiin läpi mm. tulevan sivuston Top3 tavoitteet ja se, kuinka kukin sivuston kohderyhmä löytää mahdollisimman helposti etsimänsä. Pääkohderyhmät ovat hankintoja tekevät päättäjät jotka tarvitsevat tietoa palveluista sekä mahdolliset tulevat työntekijät, jotka ovat kiinnostuneita Nodeonista työpaikkana. Agressiivista myyntikanavaa sivustosta ei siis haluttu luoda.

Alkukartoituksen jälkeen siirryttiin visuaaliseen suunnitteluun, jossa Nodeonille luotiin täysin uusi visuaalinen ilme sekä sivupohjat, joilla pystyy esittämään varsin pitkiäkin tekstejä monimutkaisista palveluista ja teknologioista helposti luettavassa muodossa.

Kun sivuston ilme saatiin paketoitua, alkoi meillä tekninen toteutus ja asiakkaalla julmettu sisällöntuotanto. Projektin läpivientiaika ei päässyt ennätysten kirjaan, mutta vaivannäkö kannatti ehdottomasti: uusi sivusto avaa Nodeonin palvelut, caset ja henkilöstön tavalla, jota harvoin näkee teknologiayritysten sivustolla.

Nodeon

Graafikon silmin

Nodeon oli ennest√§√§n yrityksen√§ tuttu projektin graafikolle Kristianille, koska h√§n oli suunnitellut my√∂s Nodeonin edellisen sivuston viel√§ toiminimiyritt√§j√§n√§ ollessaan. ”Oli siis sek√§ mukavaa ett√§ haastavaa l√§hte√§ ylitt√§m√§√§n aiempia tekemisi√§√§n, mutta riman yli mentiin mielest√§ni melko puhtaasti. Itselleni on my√∂s t√§rke√§√§, ett√§ Duden asiakkaiksi p√§√§tyvill√§ yrityksill√§ on jokin ulottuvuus joka edist√§√§ asioita parempaan suuntaan yhteiskunnallisella tasolla. Nodeonissa t√§m√§ toteutuu esimerkiksi Turvallisempi koulutie -konseptissa, voit lukea siit√§ lis√§√§ t√§√§lt√§.

Soitteleeko?

Jos työnäyte puhutteli ja haluaisitte vähintäänkin yhtä hienon sivuston, jätäthän yhteystietosi ja Kristian on teihin pikimmiten yhteydessä.