Yrityksen vankka osaaminen ja luotettavuus vietiin verkkoon täysimääräisenä

Fimpec Oy on Jyväskylässä vuonna 2009 perustettu yritys, joka on nopeasti kasvanut kansainväliseksi toimijaksi ja keskittynyt tuottamaan asiakkailleen suurten teollisuusinvestointien ja julkisten rakennus- ja infrahankkeiden kokonaisvaltaisia projektinjohtopalveluita sekä turvallisuusjohtamista. Lisäksi toiminta sisältää liike- ja toimistorakennusten rakennuttamis- ja valvontatehtäviä.

Siirry sivustolle

Fimpec oli sivustouudistuksen tarpeessa ja tiukan kilpailutuksen jälkeen päätyivät Dudeen, jonka jälkeen projekti starttasi yhteisellä suunnittelulla maaliskuussa 2019. Suurimmiksi ongelmiksi vanhalla sivustolla todettiin visuaalinen raskaus ja toisaalta se, miten hankalaa sivuston ylläpito oli silloisella julkaisualustalla. Iso markkinoinnillinen muutos oli se, että Fimpecin edustamat toimialat nostettiin kärjeksi, joiden alle palvelut
sijoitettiin. Samoin Fimpec työnantajana haluttiin saada paremmin esiin.

Sivuston visuaalinen suunnittelun osalta yhteinen punainen lanka löydettiin sivuston kuvitusta lukuun ottamatta nopeasti. Kuvien suhteen päädyttiin järjestämään joitain uudelleenkuvauksia, joiden ansiosta koko sivusto saatiinkin hienosti kuvitettua. Ennen teknisen toteutuksen aloittamista lähes kaikki sivuston tulevat näkymät demottiin, joka antoi asiakkaalle kattavan kuvan tulevasta sivustosta sekä hyvän lähtökohdan tekniselle toteutukselle.

Koska laadukas sivusto vaatii usein yhteistyötä monen eri ammattilaisen välillä, asiakkaan apuna sivuston sisällöntuotannossa oli jyväskyläläinen Viestintä Paprico, joka tuotti sivustolle timanttista tekstiä aikataulupaineista huolimatta.

Asiakkaan palaute

Mielestäni projekti kulki sujuvasti ja kommunikointi mutkattomasti. Dude sai nopeasti kiinni ajatuksestamme sivujen rakenteesta ja pystyi jalostamaan sitä odotuksiamme vastaavaksi.

*****

Review by Jarno Rannikko, Liiketoimintajohtaja, teollisuuselokuu 2019

Soitteleeko?

Jos työnäyte puhutteli ja haluaisitte vähintäänkin yhtä hienon sivuston, jätäthän yhteystietosi ja Kristian on teihin pikimmiten yhteydessä.