Timi Wahalahti

Taustakehittäjä, yksisarvinen

Kreisin kliffa duunari

Timi on kaveri joka muutti isolta kirkolta Dudelle ja rakastaa laadukasta koodia enemmän kuin hyvää kahvia. Kivenkovana back end -ammattilaisena Timin osaaminen ja mielenkiinto kohdistuu haastaviin laajennus- sekä integraatiotarpeisiin. Nuoresta pojanklopista asti kerrytettyä osaamista pönkittävät usean vuoden kokemus kustomoitujen järjestelmien toteuttamisesta ja ylläpitämisestä sekä front-end puolella media-assistentin ammattitutkinto. Timin aktiivisuus WordPress-yhteisössä pitää naavan kaukana herran osaamisesta.

CO2Esto Oy

Mieluisin projekti

Onko WordCamp Europe kasvanut liian isoksi? – WCEU17 tärpit

Uusin kirjoitus

2 tykkäystä

Instagram

Intohimoinen yksisarvinen

Kaikki lähti teini-iän kynnyksellä omasta blogista sekä kaapissa hyrisseestä IRC-shell-palvelimesta. Opiskeluaikoina Timi päätyi Osuuskunta Sangeen tekemään nettisivuja freelancerina ja koulun loputtua lyhyen kokin uran jälkeen mainostoimiston ainoaksi koodariksi 19-vuotiaana. Lopputuloksena vuosia myöhemmin on monessa sopassa keitetty koodaaja, eikä lapsuuden haave valo-/ääntiteknikkona.

Työn ulkopuolella Timin aika kuluu enimmäkseen WordPress-yhteisön sekä tavalla tai toisella pyöräilyn ja yhdistystoiminnan parissa. Timin mielestä parasta ikinä on lähteä heittämään pidempää pyörälenkkiä, kirjoittaa muistutuksia katusuunnitelmista, tehdä muuta puolipoliittista vaikuttamista sekä kokata rakkaudella. Aikaa lohkaisee myös avovaimo ja kissat, joiden kanssa kulutetaan Netflixiä kovaa kyytiä.

Timiä liikuttaa

897 Seuraajaa Twitterissä Uusin tweetti 21.7.2017 13:30:42
48 Tehtävää suoritettu tässä kuussa Viimeksi suoritettu 5.7.2017 13:02:45
11 Paras flow tunteina Oli 16.2.2017 00:00:00
2000 Pyöräiltyä kilometriä Vuonna 2016

Tsekkaa muut dudexet

Aamut ei oo mun feivörittejä, ne vois kieltää lailla. Yhdeltätoista alkaa vasta silmät aueta, neljännen espresson jälkeen.

Roni Laukkarinen

Perustaja, teknologiajohtaja

Älä hättäile, istu mättäille. Kyllä se pipo vielä löytyy.

Juha Laitinen

AD, hupiukko

Lisää vesi, poista purut... tää meidän kahviautomaatti on kuin joku helvetin moderni tamagotchi, koko ajan saa olla hoitamassa ettei se kuole käsiin.

Kristian Hohkavaara

AD, toimitusjohtaja