Suunnittelija

Riku Kalliokoski

Riku on Duden uusin vahvistus suunnittelupuolella. Alkujaan kehittäjähommia tehnyt tieto- ja viestintätekniikan insinööri siirtyi suunnitteluhommiin täyspäiväisesti Dudelle tultuaan. Rikun kehittäjätausta näkyy suunnittelussa pieninä yksityiskohtina, jossa web-maailman lainalaisuudet pyritään huomioimaan jo alkuvaiheessa. Tämä säästää projekteissa sekä asiakkaan aikaa ja Duden puolella kehittäjien hermoja kun käytännön toteutus on realistisempia alusta asti.

Työpajoissa Rikulla on kyky hypätä asiakkaan puolelle pöytää ja lähteä etsimään vastauksia tarpeisiin, joita asiakaskaan ei aina tajunnut ajatella. Asiakastyössä Riku saattaa haastaa ajattelemaan ratkaisuja totuttujen kaavojen ulkopuolelle, mutta auttaa ohjaamaan silti fokusta oleellisiin asioihin. Rikulle suunnittelutyön perustan muodostavat palvelurakenteen selkeä esittäminen, käyttäjälähtöisyys ja tarpeisiin vastaaminen.

Vapaa-ajalla tämän kaverin voi löytää sup-laudan päältä tai lautapelipöydän äärestä. Myös kirjat, elokuvat, kokkailu ja kaikenlainen ulkoilu kuuluvat mielipuuhiin.

riku@dude.fi