Enemmän kuin valokuvaaja

Emmin luonne sekä hiustenväri on jotain Pikku Myyn ja Peppi Pitkätossun välimaastosta. Ammattitaito sekä luovuus raudanlujaa laatua ja työstä innostuminen superherkässä. Emmi uskoo, että jokaisesta saa hyvän kuvan ja kuvauskokemus voi oikeasti olla erittäin miellyttävä. Lausahdus ”Mä en ikinä onnistu kuvissa enkä tykkää yhtään, että musta kuvia otetaan” muuttuu kuvauksen aikana aivan toiseksi, ”täähän on ihan kivaa”. Dudella ja Emmillä oli niin kivaa, että hänestä tuli kertaheitolla luottovalokuvaaja joka palvelee yhteisiä asiakkaita By Emmin kautta.

Emmi on kerännyt palkintoja sekä kunniamainintoja monista arvostetuista ja kansainvälisistäkin kisoista.

Aamuvirkku teeholisti

Hiljaisuus on myrkkyä Emmille ja kotona läppäriltä möykkääkin suomalainen vitsihuumoriohjema, jotta hommat luistaa. Emmi on myös teeholisti henkeen ja vereen, vaikka toiset kehoittavatkin opettelemaan kahvinjuonnin. Virtaa vaan riittää oikein hyvin ilmankin, paitsi syksyllä ja talvella. Sillon on pimeetä ja Emmin mielestä kaiken järjen mukaan ihmisten pitäis lentää etelään tai mennä talviunille.

Parhaimmillaan Emmi on aamulla ennen heräämistä, jolloin hoidetaan punttisalit ja ryhmäliikuntajumpat pois alta. Tosin perjantai-illat on pyhitetty katutanssiharrastukselle, jota tekohengitellään eloon reilun kymmenen vuoden tauon jälkeen. Emmin kotoa löytyy värikkäiden kalusteiden lisäksi avomies, jonka kanssa tuijotellaan jääkiekkoa ja syödään naksuja.

Meriitit numeroina

5 kameraa taloudessa
1 sm-kulta taekwondossa
200+ kuvauskeikkaa vuodessa
12 valokuvapalkintoa