Tangoon tarvitaan kaksi

Onpa mahtavaa, että olet ottanut askeleen kohti onnistunutta projektia! Katso prosessi ja täytä lomake alta.

Prosessi

Määritellään

Otat yhteyttä, jonka jälkeen meidän Kristian palaa pian asiaan ja käy homman läpi teidän kanssa. Tarvittaessa palaveerataan etä- tai lähiyhteydellä.

Saat tarjouksen, jossa on avattu erilaiset verkkopalveluun tulevat toiminnallisuudet ja työvaiheet. Tarjouksessa esitetään myös alustava aikataulu projektille.

Jos hyväksytte tarjouksen, meillä lähtee Get Lucky soimaan. Sen jälkeen sovitaan Kickoff-workshop, jossa määritellään tavoitteet ja suuntaviivat yhdessä sekä ideoidaan uudistusta.

Suunnitellaan

Visuaalinen työstö käynnistyy ja verkkopalvelu alkaa saamaan konkreettisia muotoja. Suunnittelija on tiiviissä yhteydessä teidän kanssa, muokaten mielenmaisemaa iteratiivisesti kohti yhteistä tavoitetta.

Suunnittelija rakentaa näkymistä prototyypin, josta näet melko tarkkaan miltä sivusto tulee lopulta näyttämään. Suunnitteluvaiheen aikana viestintä voi olla melko runsastakin, jotta yhteinen sävel löytyy.

Kun verkkopalvelun ulkoasu on hyväksytty, on aika pistää ramppa kalkattamaan!

Toteutetaan

Visuaalisen ilmeen hyväksymisen jälkeen aloitetaan tekninen työstö, jonka aikana sivusto herätetään henkiin toiminnallisuuksien kautta.

Kun sivusto on demovaiheessa, se laitetaan näyttöversioon, jossa pääsette testaamaan ja kommentoimaan tulevaa verkkopalveluanne. Verkkopalvelu testataan ja viimeistellään saadun palautteen perusteella, samalla kun sisällönsyöttö on käynnissä.

Verkkopalvelusi julkaistaan ja sen jälkeen juhlitaan hetki, kunnes taas mennään mahdollisen jatkokehityksen merkeissä.

Kerro hieman tarpeistasi

    • Mikä herätti kiinnostuksesi?


    • Pudota tiedostot tähän tai

      Jos sinulla on jo tarjouspyyntö tai muita materiaaleja, voit liittää ne tähän.
    • Arvioitu budjetti * Required
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.